· 

Geslaagde opleidingsavond voor trainers bij FC Vlotbrug!

Woensdag 10 februari 2021 organiseerde FC Vlotbrug in samenwerking met de KNVB een online “Avondje Rinus”, de online trainers-tool van de KNVB voor trainers.

 

Maar liefst 13 trainers hadden zich aangemeld. Na een korte introductie, werden alle opties van Rinus besproken en werd er aan de hand van een voorbeeld een complete training doorgenomen. Ook was er veel ruimte voor specifieke tips en konden beginnende trainers goed op weg geholpen worden.

 

Met een paar klikken je eigen team beheren en koppelen aan Voetbal.nl, zodat je de trainingen goed kunt afstemmen op de wedstrijden. Ook erg handige tips om de juiste filters te gebruiken voor het type training, aantal spelers óf de te kiezen voetbal doelstelling. Erg veel inspiratie voor trainers (ervaren of beginnend) om hier mee aan de slag te gaan.

Extra leuke bijkomstigheid dat er een aantal trainers aanwezig was die zelfs wel wat meer opgeleid wil worden. Los van de Rinus App is dat natuurlijk fijn om te horen!

Binnenkort zal er vanuit de club ook bij hun eigen training extra hulp geboden worden, zodat ook deze trainers een steeds betere training kunnen neerzetten. Mooie ontwikkelingen dus bij FC Vlotbrug! Trainers beter maken, zodat de jeugd met nóg meer plezier opgeleid wordt. Kortom een dubbel geslaagd Avondje Rinus! 

Wil je meer weten over Rinus? Of wil je begeleiding met het geven van training met behulp van Rinus? Mail dan naar hjo@fcvlotbrug.nl.