· 

Wordt u ook lid van de vv Hekelingen Club van 50?

Draagt u vv Hekelingen een warm hart toe? Dan is er vanaf nu een mooie manier om dat te laten zien.

 

De vv Hekelingen heeft een Club van 50. Deze Club bestaat uit mensen en bedrijven die de club onvoorwaardelijk trouw zijn, en dit graag met de wereld delen. Hun namen zijn prominent te vinden op de muur in de gang met kleedkamers, want de vereniging richt voor hen graag een ereplekje in.

Lid worden van de Club van 50 kost u jaarlijks 50 euro. Uiteraard gaan de opbrengsten naar de club, en hoopt vv Hekelingen met de opbrengst ieder jaar iets moois aan te kunnen schaffen.

Iet voor u? Ferry Verbeek kan u er meer over vertellen. Hij is bereikbaar via kantine@vvhekelingen.nl voor meer informatie. Op dit mailadres kunt u zich ook direct aanmelden als lid van de Club van 50. Vergeet hierbij niet te vermelden welke naam of welk logo (graag meesturen in EPS) er op de muur mag komen.