· 

Excelsior Voetbaldag bij vv Hellevoetsluis.

25-2-2021. 

Vandaag was het dan zover. De Excelsior-karavaan deed het vv Hellevoetsluis sportpark aan voor de Excelsior Rotterdam Voetbaldag!

 

Maar liefst 70 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar hebben zich aangemeld en het belooft, ook qua weer, een mooie dag te worden. Helaas is het voor ouders en toeschouwers niet toegestaan te komen kijken, maar via een camerasysteem kunnen zij toch getuige zijn van de verrichtingen van de kinderen!

 

Voorzitter Edwin Boogaard: "Wat was het een fantastisch evenement! Met dank aan Excelsior Rotterdam

hebben 70 kinderen een geweldige (voetbal)dag beleefd! Op het hoofdveld van het #ING Sportpark zetten trainers van de Rotterdamse BVO in alle vroegte de oefeningen en spellen uit en was het wachten op de kinderen van 6 t/m 14 jaar, die zich voor deze dag hadden opgegeven. Tussen de middag kregen de kinderen een uitgebreide en gezonde lunch gepresenteerd en even na 15:00 uur keerden zij moe maar voldaan weer huiswaarts. Namens Hellevoetsluis danken wij de hoofdtrainer van de vrouwen van Excelsior en zijn dames voor het organiseren en het begeleiden, danken wij de kinderen voor hun inzet en enthousiasme en danken wij Daniëlle BuurmansSylvia OonkJaap De Nekker, en Ton Lammers voor het in goede banen leiden van deze dag!"