· 

Kyokushin Fight Academy – Februari update.

Hierbij de Februari update van de Kyokushin Fight Academy. Voor de nieuwe lezers die zich afvragen wie wij zijn: de Kyokushin Fight Academy (KFA) is een full-contact karate school in de gemeente Nissewaard, waar de focus op zowel fysieke als mentale training ligt.


De maand Februari is bijna achter de rug en daarom publiceren wij de Februari update!

Het was een lange maand, de Corona maatregelen zijn nog steeds van kracht, weinig versoepelingen, maar dat wil niet zeggen dat de KFA stil heeft gezeten.

Deze maand heeft de KFA deelgenomen aan de Hartenloop. Een initiatief van atletiekvereniging Voorne Atletiek. In de week van 8 tot 14 Februari heeft een team van 22 studenten van de Academy verschillende afstanden gelopen. Voor de kleinsten een afstand van 2 KM, de beginners en gevorderden een afstand van 5 en 10 KM en voor de doorgewinterde atleten een afstand van 15 KM. Iedereen heeft zijn/haar afstand succesvol afgemaakt daarmee een medaille verdiend!
Wij bedanken atletiekvereniging Voorne Atletiek hartelijk voor de uitnodiging.

Verder is er zoals altijd hard doorgetraind zowel in de sneeuw (begin van de maand) als lekker in de zon (eind van de maand). De Kyokushin Fight Academy gaat voor geen enkele uitdaging achteruit. Iedereen kan trots op zichzelf zijn.

Wilt u ook deel uit maken van een hechte groep? Wilt u werken aan uw gezondheid? Of wilt u simpelweg lekker trainen? Neem dan snel contact op. 
Stuur voor meer informatie een bericht naar +31624892666, of mail naar 
contact@kyokushinfightacademy.nl
Bekijk ook ons Facebook en Instagram kanaal voor meer foto’s en video’s en laat een reactie achter op de blog van KFA!

FB: Kyokushin Fight Academy
IG: kyokushinfightacademy_
Blog: 
https://kyokushinfightacademy.blogspot.com/

Wij zien u graag tegemoet.

Vijay Nanhoe
Head Kyokushin Fight Academy

 

Redactie: Vijay was te gast in de eerste uitzending van Sporten is een sport! Bekijk hier de uitzending nog eens terug.