· 

AV Spark nam afscheid van Henk Gaasbeek.

Atletiekvereniging Spark uit Spijkenisse heeft vorige week afscheid genomen van haar grondlegger van de groep G-atleten: Henk Gaasbeek. Henk verloor op 69 jarige leeftijd “de strijd tegen de ziekte waar niemand tegen kan blijven vechten.” Henk was Ridder in de Orde van Oranje Nassau en was drager van de Nissewaard Penning.

 

Henk begin in april 1995 met de G-groep en heeft vanaf dat tijdstip de groep begeleid, training gegeven en wedstrijden georganiseerd. Hij was een enthousiaste trainer en wist de atleten altijd te stimuleren om tot betere prestaties te komen.  En betere prestaties waren niet het enige doel, het gewoon met elkaar trainen en bezig zijn was het allerbelangrijkste.

Op woensdag 24 februari vond de crematieplechtigheid in besloten kring plaats. Voor leden was het vanaf 13:30 uur op de baan afscheid te nemen van Henk. Dat werd in groten getale gedaan.