· 

Stephan van Asperen keeperstrainer SC Botlek.

Een oude bekende keert terug bij SC Botlek. 

 

Met slechts de functie van keeperstrainer vacant voor het seizoen 21/22 wist de TC van SC Botlek dat de technische staf en begeleiding grotendeels intact bleef voor het komende seizoen.

Inmiddels is de TC erin geslaagd voor het komend seizoen de functie van keeperstrainer te vervullen. Stephan van Asperen zal vanaf komend seizoen de keepers van de selectie en 19-1 gaan trainen.

 

Van Asperen is geen onbekende op sportpark de Brug. In het seizoen 2018-2019 stond hij zelf nog onder de lat bij SC Botlek. Een seizoen waarvan hij vorig jaar in een interview zei dat het de meest leuke en gezelligste was in zijn “voetballoopbaan”. En dat wil wat zeggen, want met zijn 33 jaar mag van Asperen vertrouwen op heel wat ervaring. Bij diverse regioclubs heeft hij onder de lat gestaan. We zijn dus heel blij dat hij bij ons de uitdaging op keeperstrainers gebied aangaat en de staf van SC Botlek compleet maakt.

 

En er is meer nieuws te melden. De (medische)verzorging en begeleiding zal uitbreiding krijgen. Erik Bravenboer, tevens selectiespeler, zal zijn eerste stappen op het gebied van sportverzorging gaan zetten. Bravenboer, student fysiotherapie, vindt het een uitdaging om bij zijn eigen vertrouwde SC Botlek ervaring op te doen en verzorger Henny Troost te gaan assisteren.