· 

Schietvereniging Diana verduurzaamt.

Schietvereniging Diana geeft een update van recente ontwikkelingen bij de vereniging uit Abbenbroek. “Er is weer veel gebeurd de laatste week. In de kantine ligt alle bedrading klaar voor de nieuwe verlichting, speakers en ventilatoren. Volgende week gaan we verder. De verlichting op de baan is klaar! Alle bestaande lichtpunten zijn vervangen voor ledverlichting en we hebben er zelfs een paar banen licht bijgezet. Voldoende licht denken we zo en dat voor zeker de helft van de stroomkosten. Lekker bezig.

We kunnen ook de uitgangen weer vinden want de nooduitgang-bordjes zijn ook vervangen door een slank led exemplaar. Niet onbelangrijk....

 

Dan het volgende. Aankomend weekend willen we het platfond in de kantine gaan isoleren en bekleden aan de onderkant. Hier kunnen we zeker wat handjes bij gebruiken. Kun je helpen kom dan helpen Iets aangeven kan ook. Met elkaar zorgen we ervoor dat de verbouwing klaar is zodra we weer open mogen. Het zou vervelend zijn om dan nog door de verbouwing te moeten lopen. Zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur. Opgeven mag via secretaris@dianasv.nl.