· 

OVV huldigt drie selectiespelers.

Op zaterdag 13 maart 2021 zijn er 3 spelers uit de O.V.V. selectie gehuldigd. Alexander Wagner, Pascal van Hulst en Robin Dijkman speelden ieder afzonderlijk 250 officiële wedstrijden voor O.V.V. 1.

 

O.V.V. wilde de spelers vorig seizoen groots huldigen in de aanwezigheid van pers en publiek, maar het Corona/Covid 19 virus maakte dit onmogelijk. Aangezien deze ECHTE O.V.V.-ers vorig seizoen deze mijlpaal bereikten in hun voetbalcarrière en vanwege de onzekere toekomst van het amateurvoetbal werd er gekozen voor deze zaterdag na de training.

Alexander, Pascal en Robin werden, in aanwezigheid van de gehele selectie, toegesproken door Voorzitter Andries Schouten. Naast de gebruikelijke bloemen kregen zij ieder een glazen award met inscriptie uitgereikt door de Voorzitter van de Club van Honderd, de heer Moree.

 

Alexander Wagner maakte op, 25 februari 2007, als 17 jarige! zijn debuut in O.V.V. 1. Tegenstander was het Rotterdamse VOC. Op 12 oktober 2019 speelde hij in Schiedam zijn 250e wedstrijd tegen Kethel Spaland. Eindstand 3- 3. Alexander maakte in deze wedstrijd, met een fraaie kopbal de aansluitingstreffer 2 – 3! Een speler die wordt geroemd om zijn onverzettelijkheid, gogme en kopkracht. Hierdoor pikt hij als verdediger menig doelpuntje mee!

 

Pascal van Hulst maakte op, 6 december 2009, als 18 jarige! zijn debuut in O.V.V. 1. Tegenstander was het Brielse WRW. Op 15 februari 2020 speelde hij in Spijkenisse tegen SC Botlek zijn 250e wedstrijd die hij tevens opluisterde met de winnende treffer 1 – 2! Een speler met spelinzicht en een fabelachtige techniek, waarvoor het publiek naar de amateur velden komt! Een echte nummer 10 of valse spits. Staat garant voor doelpunten! Pascal is tevens al een aantal jaren aanvoerder van O.V.V. 1

 

Robin Dijkman maakte op, 20 september 2011, als 19 jarige (!) zijn debuut in O.V.V. 1. Tegenstander was het Rotterdamse Transvalia. Op 29 augustus 2020 speelde hij op sportpark O.V.V. zijn 250e wedstrijd in het bekerduel tegen het Rotterdamse Overmaas. Eindstand 4 – 0. Robin is als verdediger al jaren het slot op de deur in de O.V.V. defensie. Een snelle, faire, behendige speler die als mandekker menig spits tot wanhoop dreef en het in de verdediging altijd voetballend probeert op te lossen. Hier kan menig verdediger een voorbeeld aan nemen! Sublieme speler!