· 

Voorne Sportief.

Na 3 grote, eerdere successen gaan 9 personal trainers ook dit jaar weer het evenement Voorne Sportief in Rockanje organiseren.

 

Zaterdag 27 maart organiseren 9 personal trainers vanaf 09.00 uur “Voorne-Putten Sportief” (voorheen Walking and Working on our HealthFlow) met een 8 kilometerloop door het mooie Rockanje. Om de kilometer staan dan personal trainers (zie overzicht hieronder) klaar om een leuke workout te geven van maximaal 4 minuten.  

 

Omdat de organisatie volgens de Coronaregels moet werken (maximaal 4 personen sporten), wordt er per 4 tal vertrokken (2x2 personen). Tussendoor ontvangt de deelnemer natuurlijk ook een hapje en drankje. 

 

Je kan je aanmelden, alleen, per tweetal of per viertal, bij trainer Richard Valiente (telefoonnummer 06 55 55 39 44). Je ontvangt na betaling van €20,- per persoon de exacte starttijd. De start is vanaf 09:00 uur. Om de 6 minuten start een groepje deelnemers.

 

We wensen jullie een mooie sportochtend toe!

Hopelijk tot de 27ste!!!

Bekijk hier het introductiefilmpje van Richard Valiente.

 

Met sportieve groet,

Team HealthFlow

Dorpsweg 44

3235 AG Rockanje

 

Deelnemende trainers:

Sander van Dongen

(ABC trainingen)  

Nikhil Eland

(On Top Rockanje) 

Gina Sandifort

(Lets Go Sports) 

Danny Corbeau

(Power and shape) 

Matthew van der Veen

(Matthew van der veen) 

Rowdy Monster

(RM sports) 

Dexter van Merkensteijn

(HealthFlow) 

Fabian Dijkgraaf

(HealthFlow) 

Richard Valiente

(HealthFlow)