· 

Emma en Jamie (VoVeRo) gaan volleyballend door Rozenburg.

Volleybalvereniging Rozenburg (VoVeRo) vindt het jammer dat ze voorlopig de sporthal nog niet in kunnen om leden/teamgenoten te ontmoeten en het volleyballen weer op te pakken. Hopelijk verandert dat snel.

 

Om er alvast een beetje in te komen, daagt de vereniging de jeugdleden uit voor een toffe actie in de buitenlucht! De temperatuur begint een beetje op te lopen en des te leuker is het om naar buiten te gaan. Pak een volleybal, of andere lichte bal, uit de kast en ga lekker op pad.

 

"Welke volleybal gerelateerde actie kun jij laten zien bij een locatie, gebouw of object typerend voor Rozenburg? Daag teamgenoten uit door een actiefoto te delen in de groepsapp van het team waarin het lid speelt. Zij kunnen dan met een berichtje in dezelfde appgroep raden waar je in Rozenburg bent gaan staan.

 

“Wie raadt er het snelste de juiste locatie? En hoe goed ben jij in het verzinnen van de meest unieke locatie of actie? Emma en Jamie (beide CMV) zijn al gestart! Dus de challenge is begonnen!”


Er is een nieuw onderdeel op onze Vovero website: Doe je mee? Op die plek verzamelen we steeds meer leuke dingen die je buiten de sporthal kunt doen, maar zeer zeker te maken hebben met volleybal.

 

 

Zo zijn hier de artikelen uit de vorige Corona lockdown verzameld, waarin je oefeningen vindt die je ook thuis kunt doen. En nu zijn ze bij de vereniging aan de slag met het verzinnen van allerlei spelletjes, die je thuis, in de tuin of in je wijk kunt uitvoeren. Elke keer als we iets nieuws verzonnen hebben, dan plaatsen we dit in een nieuwsbericht. Maar in dit nieuwe onderdeel, kan je dus altijd daarvan iets terug vinden. Heb je ook een leuk idee voor onze volleybalspelletjes? Laat het weten, dan gaan we (al dan niet) samen aan de slag.