· 

Naomi van Krevel bevestigt tijdens Grand Slam Judo in Tiblisi (Georgië).

26-03-2021.

Naomi is op de 7e plaats geëindigd bij het Grand Slam van Georgië. Na winst in de eerste twee ronden tegen de Spaanse Perez Box en de Poolse Kaleta, verloor Naomi van de Georgische Titiana Levytska-Shukvani de kwartinale. De 7e plaats werd Naomi's deel nadat ze daarna ook van de Portugese Joana Ramos verloor. Zie hier de tv beelden van Naomi's wedstrijden terug.

 

Vooraf wilde Naomi groei zien om met een tevreden gevoel huiswaarts te keren. En dat is gelukt. Naomi: "De eerste twee partijen speelde ik weer vele malen beter en sterker. Ik was fel en ging de strijd aan! De laatste twee wedstrijden was ik te terughoudend. Maar deze vier wedstrijden hebben mij vertrouwen gegeven voor de toekomst. Het totale niveau dat ik heb laten zien was weer een stap hoger!" 

Foto's genomen vanaf internetbeelden wedstrijd tegen de Poolse Kaleta.


25-03-2021. 

Naomi van Krevel (Spijkenisse) komt vrijdag uit bij het Grand Slam Judo in het Georgische Tiblisi. 

Een groot deelnemersveld heeft zich aangemeld voor de klasse tot 52 kg waarin Naomi uitkomt. Ook de Nederlandse Julie Kemmink heeft zich voor deze klasse aangemeld. In totaal nemen in Georgië 514 judoka's, verdeeld over alle klassen, aan het toernooi deel. In de klasse tot 52 kg 37. 

 

In de eerste ronde neemt Naomi (20) het op tegen de Marokkaanse Soumiya Iraoui (25). Indien Naomi deze wedstrijd in poule B wint treft ze in de volgende ronde de Spaanse Ana Perez Box (25) die in de eerste ronde vrijgeloot is. Er zijn deze vrijdag 6 ronden nodig om de finale te beslissen. Een pittige uitdaging!