· 

Aldo en Lorenz Cafferata nieuwe hoofdcoaches korbalvereniging Olympia Spijkenisse.

Niet alleen de jeugd, maar ook de senioren zijn sinds kort weer begonnen met trainen. We trainen eerder dan gebruikelijk buiten en er wordt nog niet helemaal ‘normaal’ getraind, maar het begin is er!

 

Het afgelopen anderhalve seizoen heeft de selectie van Olympia hun trainingen en wedstrijden volbracht onder leiding van onze hoofdcoach Just Riet. Dit was het afgelopen jaar door corona echt niet altijd makkelijk. Olympia en Just Riet hebben in goed overleg besloten dat dit zijn laatste seizoen als hoofdcoach bij Olympia zal zijn. Het bestuur wil hem bedanken voor al zijn inzet en wenst hem succes met zijn nieuwe uitdaging!

 

Het stoppen van de hoofdtrainer betekent natuurlijk ook de zoektocht naar iemand anders die deze rol kan invullen en deze hoofdcoach is gevonden! Met trots kunnen we zelfs melden dat de rol van hoofdcoach bij Olympia niet door één, maar zelfs door twee clubiconen zal worden ingevuld. De tweelingbroers Lorenz en Aldo Cafferata nemen vanaf het nieuwe seizoen de selectie onder hun hoede. Beide heren speelden jarenlang in de selectie en hebben een echt Olympia-hart. Lorenz Cafferata is het afgelopen anderhalve seizoen al trainer en coach van Olympia 2 geweest, het afgelopen jaar samen met zijn broer Aldo Cafferata.

Het bestuur en de Technische Commissie zijn ontzettend blij dat Aldo en Lorenz zich voor het komende seizoen willen binden aan Olympia als hoofdcoaches. Op naar een mooi nieuw seizoen!