· 

vv Zuidland Vrouwen en Meiden nieuws.

Uiteraard wordt door vv Zuidland Vrouwen en Meiden gekeken naar het seizoen 2021-2022. Technisch Coördinator Hans Schelvis kan nu al melden dat het overgrote deel van de selectiespeelsters verbonden blijft aan de Parel van Voorne Putten, het vv Zuidland Vrouwen en Meiden voetbal. Nader bericht daarover volgt later.

 

Diverse speelsters trainen op dit moment met vv Zuidland mee om een overstap te bekijken. De eerste speelster heeft inmiddels toegezegd. De 26 jarige Fay Oost zal overkomen van Sparta AV en deel uit gaan maken van de vv Zuidland Vrouwen en Meidenselectie voor volgend seizoen.

 

Wil je ook een stap maken en meetrainen? Je bent van harte welkom! Neem contact op met Hans Schelvis, de Technisch Coördinator Vrouwen en Meiden van Slands mooie voetbalvereniging. Bel 0630169759 of mail naar vrouwen@vvzuidland.nl.

 

Ook meiden en vrouwen die voor een ander team zoals Zuidland Vrouwen 3, 4 of 5 Meisjes O17, O15 of O13 of voor het eerst willen gaan voetballen, zijn van harte welkom!