· 

Na de Bernisse Marathon nu ook Sprint Triathlon Hellevoetsluis geannuleerd.

Elke uitdaging kent zijn tegenslagen.

 

 

In onze laatste update in februari spraken we al over onzekere tijden. Inmiddels kunnen we helaas mededelen dat het evenement dit jaar weer geen doorgang zal vinden. Ondanks te verwachten versoepelingen vanuit de overheid is na de overleggen die we met de gemeente maar ook binnen onze organisatie hebben gehad, gebleken dat 3 juli niet haalbaar wordt. We gaven al aan dat we parallel zouden onderzoeken of alternatieve datums mogelijk zouden zijn in september. Maar omdat veel evenementen al naar achter verplaatsten, zijn in Hellevoetsluis ook geen mogelijkheden meer.

Teleurstellend, voor de deelnemers, vrijwilligers, sponsors en ook wij als organisatie balen natuurlijk enorm. Desalniettemin, wij mikken gewoon weer op volgend seizoen. 
Na de zomervakantie, als de vooruitzichten hopelijk ook weer wat zeker zijn, gaan we weer vol energie, zin en goede moed de voorbereidingen in voor juli 2021.
We stellen je geduld dus aardig op de proef maar triatleten hebben over het algemeen een lange adem. We vertrouwen er dan ook op dat we volgend jaar gezamenlijk kunnen genieten van een mooi evenement.
Inschrijvingen blijven uiteraard gewoon geldig.

Voor nu wensen we je een mooi voorjaar en fijne vakanties toe.
We komen uiteraard bij je in de lucht zodra we weer nieuws te melden hebben.

Blijf gezond!
Ramon, Raymond & Remco.