· 

Estron Runners organiseren een Virtuele Run voor het Goede Doel (Roparun).

Stichting Estron Runners is een team dat jaarlijks deelneemt aan de Roparun (Team 89). De teamleden van de Estron Runners houden zich het hele jaar bezig met het inzamelen van geld voor de Stichting Roparun. Zij besteden dit op hun beurt aan de palliatieve zorg van mensen met kanker, vaak in de laatste fase van hun leven. Het motto is dan ook: 

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”


De Estron Runners bestaan uit ca. 25 mensen die allerlei activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen. De activiteiten bestaan uit bijv. collecteren, sponsorlopen op scholen, organiseren van bingo-avonden, quiz-nights, en nog veel meer. Als kers op de taart wordt in het Pinksterweekend altijd de Roparun gehouden. Dit is een estafetteloop vanuit Hamburg en Parijs naar Rotterdam. Het team doet in 2019 voor de 18e keer mee. Sinds 2012, toen Hamburg erbij kwam, wordt er jaarlijks vanuit Hamburg gestart. Dit is voor het team de jaarlijkse afsluiting van een jaar hard werken en het is een zeer mooie en emotionele gebeurtenis. Met name als bekend wordt gemaakt hoeveel geld het team weer bij elkaar heeft gebracht. Naast de prestatie van de Roparun zelf is de opbrengst altijd het belangrijkste doel. Want in totaal is in de afgelopen 17 jaar al meer dan € 750.000,- opgehaald en aan de Stichting Roparun gedoneerd.

Het ultieme doel dat alle teamleden nu hebben is om over 3 jaar, als het team 20 jaar bestaat, ook de mijlpaal van € 1.000.000,- te bereiken. Dat zal niet meevallen, maar met de inzet van het hele team en de giften van alle sponsors en opbrengsten van alle huidige en nog nieuwe acties, zal dit team er alles aan doen om het te realiseren.

Mocht dat ondanks alle inspanningen niet lukken, dan mogen we niet minder trots zijn op alle “Estron Runners” die tegenwoordig het team vormen. Maar zeker ook alle oud deelnemers van het team, waarvan er zelfs nog steeds een aantal tijdens acties assisteren, zullen we nooit vergeten. Want niet voor niets is de slogan van het team:

"Eens een Estron Runner, altijd een Estron Runner"


Wij hopen dat u door het bekijken van onze website de passie van dit team zult merken en ook u ons wilt steunen bij alles wat we doen.

 

De Virtuele Estron Run. 

 

Tijdens de COVID 19 periode is het lastig om een hardloop / wandel evenement te organiseren. Daarom organiseren de Estron Runners een virtuele loop om op deze manier zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren om in beweging te komen voor het goede doel namelijk de Roparun. Doet u ook mee?

 

Hoe werkt het:

  • Schrijf u in uiterlijk t/m 30 april via inschrijven.nl 
  • Bepaal welke afstand je gaat lopen (al is het maar 1 km.)
  • Kosten bedragen:  

          € 12,50 voor vrije deelname

           € 15,- voor klassementsafstanden 5 km, 10km, & 21,1 km 

  • Via e-mail ontvangt u automatisch een bevestiging van inschrijving
  • Voor 1 mei 2021 krijgt u uw startbewijs per mail toegestuurd
  • Loop tussen 1 & 14 mei 2021 uw gekozen afstand
  • Gebruik tijdens de loop een app die afstand en tijd registreert (b.v. Strava, Runkeeper, etc)
  • Upload uw foto van uw startbewijs en tijdsregistratie naar facebook / instagram van Estronrunners (taggen). 
  • Heeft u geen facebook of Instagram mail uw foto van startbewijs en tijdregistratie naar estronrunners@gmail.com
  • Wij zorgen ervoor dat u uw welverdiende medaille krijgt toegestuurd

 

Wij zijn van menig dat iedereen die de moeite neemt om in beweging te komen voor het goede doel een winnaar is. 

Daarom ontvangt ook iedereen na het delen van zijn of haar loop een unieke medaille. 

Op deze manier is het toch mogelijk virtueel en op afstand van elkaar deel te nemen aan een loop / wandel evenement voor het goede doel. 

Voor de deelnemers van de klassementsafstanden 5km, 10km & 21,1km krijgt de winnaar van elke klassementsafstand een extra presentje en wordt in het zonnetje gezet op onze Instagram & Facebook pagina.

 

Alle opbrengsten van de Virtuele Estron Run worden gedoneerd aan de Roparun.


Virtuele Run 2021.

 

De Estron Runners organiseren van 1 t/m 14 mei een virtuele run om geld op te halen. Hierbij roepen ze iedereen op hieraan deel te nemen. Het geld dat De Estron Runners er mee ophalen gaat natuurlijk naar de Roparun. Meld u NU aan voor de virtuele run via deze linkIedereen die mee doet krijgt een medaille opgestuurd. En je mag zelf bepalen hoeveel je wandelt of hard loopt.