· 

Nieuwe trainer/coach HC Voorne Heren 1 zaterdag 8 mei te gast bij Radio Sport op Voorne Putten.

Het bestuur van HC Voorne is verheugd aan te kondigen dat Stan Levels met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer/coach wordt van HC Voorne Heren 1. Stan hockeyt zelf al lange tijd bij HC Voorne, is nu nog speler van Heren 1 en heeft in de afgelopen jaren meerdere jeugd- en damesteams getraind bij de Hellevoetse vereniging. Stan heeft dus de nodige trainerservaring en heeft de CIOS sportopleiding afgerond. Met deze achtergrond is het trainerschap van Heren 1 voor Stan een logische en mooie vervolgstap binnen HC Voorne.

 

Het bestuur is trots dat een spelend lid van de eigen vereniging zich heeft ontwikkeld tot een goede kandidaat trainer/coach. Nadrukkelijk wil het bestuur Caroline, Richard, Jeroen en Ivo bedanken voor het invullen van de trainer- en coachrol in het huidige seizoen. Het is geweldig dat zij samen bereid zijn geweest de ontstane vacature met elkaar op te vangen! Met veel vertrouwen wenst het bestuur Stan en Heren 1 alvast veel succes voor het komend seizoen!

 

 

Zaterdagmiddag 8 mei is Stan te gast bij Radio Sport op Voorne Putten. Te beluisteren bij Linq Media (105.9 FM op de kabel Voorne Putten). Wellicht ook nog via een livestream. Dat wordt later deze week duidelijk.