· 

Werkploeg en Jeugdcommissie vv Hellevoetsluis zitten niet stil.

Ter voorbereiding op het vervangen van het kunstgrasveld, wat al binnen enkele weken zal plaatsvinden, zijn door de werkploeg alvast de onderste rij reclameborden verwijderd.

 

 

 

In deze coronaperiode, waarin er geen echte wedstrijden gespeeld mogen worden, probeert de jeugdafdeling toch iedere keer weer iets anders te verzinnen om het de jeugdleden naar de zin te maken. En opnieuw zijn ze erin geslaagd een leuke activiteit te organiseren! Op woensdag 5 mei en donderdag 6 mei vindt er namelijk in de avonduren glow in the dark voetbal plaats. In het donker wordt er gevoetbald met een lichtgevende bal. Op woensdag 5 mei begint om 22:00 uur de JO11 en is om 23:30 uur (!) de JO15 aan de beurt. Op donderdag 6 mei start de JO13 om 22:00 uur en sluiten de JO17 en JO19 om 23:30 uur dit leuke evenement af. Aanmelden kan via de trainer en na afloop is er iets te eten en te drinken.

 

Kijk hier hoe Glow in the Dark voetbal gespeeld wordt.