· 

Team La League.

Doe mee met Team La League!

Ben jij tussen de 7 en 16 jaar, gék op voetbal en droom je ervan om op het veld te staan met profvoetbalsters uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen? Doe dan mee met Team La League!

Schrijf je vanaf nu in bij je favoriete club uit de eredivisie voor vrouwen, haal geld op voor meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua en voetbal met je heldinnen tijdens de Finals op 6 of 13 juni!

Wat is Team La League?

 

Team La League is hét voetbalevent waar meisjes en jongens samen met profvoetbalsters uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen een balletje trappen én geld ophalen voor meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua.

 

Met Team La League willen we zoveel mogelijk meiden laten voet­ballen, want voetbal maakt meisjes sterk! Niet alleen in Nederland, maar ook in Latijns-Amerika waar voetbal helpt om ongelijkheid tussen meisjes en jongens tegen te gaan.

 

Iedereen die meedoet aan Team La League en minimaal 50 euro heeft ingezameld, mag meedoen aan de Finals. Elke club uit de eredivisie voor vrouwen heeft dit jaar haar eigen Finals in juni. Tijdens deze finaledag kunnen meisjes – en dit jaar voor het eerst ook jongens – voetballen met de speelsters uit de eredivisie, clinics volgen en hun voetbalskills tonen!

Iedereen tussen de 7 en 16 jaar die gek is op voetbal kan zich gratis aanmelden bij haar of zijn favoriete club. Klik hier om je aan te melden!

 

Team La League is een initiatief van Plan International en we organiseren het in 2021 voor de derde keer. Het geld dat de deelnemers van Team La League inzamelen gaat naar onze meidenvoetbalprojecten van La League in Brazilië en Nicaragua. 

 

Iedereen die niet binnen de leeftijdscategorie valt, maar de meisjesvoetbalprojecten van La League wel een warm hart toedraagt, kan bijdragen door een donatie te doen.