· 

SCO'63 op zoek naar voetbaltalenten!

Nieuwe Voetbaltalenten gevraagd voor de jeugdafdeling van SCO ’63.

 

In 2015 hebben Marco Hanssen, Edwin Venhorst en Dennis Riedijk de voetbalschool van V.V SCO'63 opgestart. Doel hiervan was en is nog steeds om kinderen kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier hebben staat uiteraard voorop.

 

De kinderen leren tijdens de trainingen baas te worden over de bal. Dit gebeurt op speelse wijze door bijvoorbeeld te dribbelen met de bal, na een fluitsignaal op de bal te gaan zitten. Overschieten naar elkaar, vrij schieten op een goal, of tikkertje met elkaar. Voor kinderen in deze leeftijdscategorie is het allerbelangrijkste dat zij plezier hebben.

 

Dit heeft geleidt tot een welpen afdeling en een JO-7 team met een heus mini-competitie op Voorne-putten met verschillende verenigingen en een JO-8 , JO-9 , JO-10 elftal  Alles geheel gericht op plezier. In de loop van de jaren zijn er veel talenten doorgegroeid naar hogere elftallen bij sco'63 of andere clubs. En sommige zijn zelfs gevraagd door Feijenoord, iets waar wij erg trots op zijn.

Hierdoor zijn wij weer op zoek naar jongens of meisjes in de leeftijd categorie van 3 jaar tot 6 jaar. Is uw kind gek van voetbal en speelt hij altijd met een bal, maar is hij nog te jong voor de meeste verenigingen, maar wilt u wel dat hij zijn energie kwijt kan dan kunt uw zoon of dochter bij ons terecht.

 

We hebben ook plaats voor enthousiaste jongens en meisjes voor de JO-9, JO-10, JO-11 en de JO-12. Wat we helaas nog niet hebben bij onze vereniging, en waar we  in willen investeren, zijn elftallen vanaf JO-14 tot hoger. Het is jammer dat we geen bovenbouw hebben. We zouden graag weer elftallen hebben zodat we in de selectie elftallen van SCO ‘63 weer onze eigen jeugd kunnen laten doorstromen. Dat is nu niet het geval er is goed geïnvesteerd in de jeugd door de voetbalschool op te zetten, maar voordat die kinderen de leeftijd hebben om naar de selectie te gaan duurt dat in principe te lang. We hebben nu een gat in leeftijden en elftallen.

We zijn op zoek naar jongens en meiden die leuk kunnen voetballen of willen leren voetballen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Kom eens bij onze vereniging kijken en doe eens vrijblijvend mee aan een training. Bekijk dan of SCO’63 een vereniging is die bij je past. Ieder geval is onze boodschap: BIJ ONS KUNT u TERECHT.

De Voetbalschool van SCO 63 traint elke woensdagavond op Sportpark Oostbroek. En de rest van de jeugdelftallen trainen op maandag- en woensdagavond vanaf 18.30 tot 19.30 uur.

 

Heeft u(w kind) belangstelling, neem dan vrijblijvend contact op met de vereniging.

 

VV SCO ‘63

Plaatweg 2

3202 LB Spijkenisse

0181-611872

Email: Secretariaat@sco63.nl

 

www.sco63.nl