· 

Zomerchallenge LTV Zuidland.

Tennisvereniging LTV Zuidland biedt een zomeruitdaging voor iedereen die tennis wil proberen.

Zuidland , 25 mei 2021 – Tennisvereniging LTV Zuidland biedt deze zomer een compact en vrijblijvend lidmaatschap aan om kennis te maken met de tennissport.  Veel sporters hebben een zomerstop of kunnen nog geen competitie spelen. Ook voor deze mensen is dit vrijblijvende tennisaanbod bedoeld. Verder zijn sporters, die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen,  van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.  

Zomer Challenge: gewoon voor iedereen!
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni tot en met september. waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers een tennisclinic (inclusief) en kunnen zelf nog extra tennislessen volgen bij onze tennisbegeleiding via Tennisschool Fine (op eigen kosten).  Ook kunnen zij meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi en aan andere gezelligheidstoernooien op de vereniging en/of open toernooien bij KNLTB verenigingen in de regio. (als dit binnen de corona maatregelen weer is toegestaan).
Het abonnement stopt automatisch per 1 oktober, zonder verplichting tot jaarlidmaatschap.

Ook voor kinderen.
De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 

Aanmelden.
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten, buren, vriendjes of vriendinnetjes. Eenmalige kosten zijn € 40,00 (per persoon, t/m 17 jaar) ,  € 50,00 voor volwassenen (per persoon, leeftijd 18+) .  Voor de sleutel van het complex betaal je € 25,00 borg, die je bij inleveren weer terug ontvangt. 

Voor meer informatie en aanmelden : www.ltvzuidland.nl/Zomerchallenge
 
Mailen kan ook via secretaris@ltvzuidland.nl