· 

Nieuwe start voor voetbalschool Talenti!

Voetbalschool Talenti kent een nieuwe start. Damiano Vaudo heeft de school een tijdje on hold gezet om zichzelf verder te ontwikkelen als trainer. Nu krijgt de voetbalschool een nieuw leven! Hij leidt de school samen met Frederique Nieuwland.

Hier stellen zij u de train(st)ers voor! #talenti #voorneputten

 

Volg Voetbalschool Talenti ook op Instagram: @vs_talenti

Goedemiddag allemaal! Ik ben Damiano Vaudo.

Na een tijdje mijn voetbalschool op hold te hebben gezet om mezelf verder te ontwikkelen als trainer, krijgt mijn voetbalschool een nieuw leven! Een nieuwe start wat ik samen met Fréderique ga doen!

Als trainer heb ik ervaring opgedaan bij alle leeftijden. Van de minipuppillen tot en met de senioren. Ik ben momenteel in het bezit van mijn UEFA B diploma en heb als trainer bij verschillende betaald voetbal organisaties in de keuken mogen kijken.

Ik heb er dan ook heel veel zin in om jullie op een leuke manier beter te gaan maken!

 

Van jong tot oud, jongen of meisje, ik sta te springen om met je aan de slag te gaan!

Hoi! Mijn naam is Fréderique Nieuwland, 22 jaar en kom zelf uit Hellevoetsluis. Samen met Damiano gaan wij voetbalschool Talenti weer een nieuw leven in blazen!

 

Ik speel momenteel bij Excelsior in de Eredivisie Vrouwen. Mijn positie is middenveldster. Tevens heb ik hiervoor ook bij Ado Den Haag gespeeld en heb ik in de jeugdelftallen van het Nederlands Elftal gevoetbald. Ik heb al trainers ervaring opgebouwd doordat ik al wat jaren actief ben als trainster van jeugdelftallen zowel jongens als meisjes. Plezier en beter willen worden staan voor mij centraal bij de trainingen. Ik kijk er heel erg naar uit jullie te ontmoeten en snel van start te gaan met Voetbalschool Talenti!

Ik ben Daniëlle Noordermeer, 22 jaar en kom uit Brielle. Volgend jaar speel ik mijn vierde seizoen bij Excelsior in de Eredivisie. Mijn positie is (centrale) verdediger. Ik word trainer bij Talenti en hoop jullie snel te zien!

 

Hey! Mijn naam is Bo van der Gaag, ik ben 17 jaar en kom uit Brielle. En ben dan ook heel blij dat ik in het team van voetbalschool Talenti kom.

 

 

Ik speel momenteel in de O18 van Excelsior Rotterdam, waar ik als centrale verdediger actief ben. Tevens ben ik sinds kort ook assistent trainer van de O12 van Excelsior Rotterdam. Ik kijk ernaar uit om jullie te kunnen steunen en begeleiden tijdens jullie ontwikkeling. Jullie kunnen mij tijdens de training alles vragen en zal jullie zoveel mogelijk helpen. Ik heb ontzettend veel zin om jullie te ontmoeten bij Voetbalschool Talenti!

Hallo, mijn naam is Bunyamin Karahan (35 jaar).

Ik heb de jeugdopleiding van RBC Roosendaal doorlopen waarop ik jaren het shirt van unitas’30 en FCEL heb gedragen. Ook BE’79 en Bristol zijn clubs waar ik enkele seizoenen voor ben uitgekomen.

Tijdens deze jaren heb ik mij ontwikkeld tot een technische speler in het Turkse nationaal zaalvoetbal team.

Vol enthousiasme zal ik mij aankomend seizoen inzetten bij Voetbalschool Talenti.

Als aanvulling op de clubtrainingen wil ik kinderen motiveren en laten stralen door angst om te falen uit te schakelen.. elk kind heeft een talent! Samen met de andere trainers zal ik een veilige leeromgeving bieden.

Elk kind traint vanuit zijn of haar eigen niveau om ontwikkelingsstappen te zetten op voetbaltechnisch niveau, houding en gedrag.

 

Hopelijk tot snel bij Voetbalschool talenti!

Hallo, mijn naam is Onur Furuncu (27 jaar)

Ik speel al sinds mijn 5e voor VV Hellevoetsluis en ben vanuit de jeugd dan ook doorgestroomd naar het 1e waarin ik met trots ook aanvoerder mag zijn. Ik ben een speler die vooral controlerend voetbalt en in het belang van het team handelt.. en ja, die altijd wilt winnen!

Ook ik zal vol enthousiasme mijzelf inzetten bij Voetbalschool Talenti. Naast het voetballend aspect wil ik een toegevoegde waarde hebben voor het vertrouwen van de kinderen om zo het beste uit hen naar boven te halen! Focussen op wat beter kan en het naar de next level stappen van hetgeen wat men al beheerst! Hiermee willen we niet alleen zelfvertrouwen boosten op het veld maar ook daarbuiten!

 

Hopelijk tot snel bij Voetbalschool Talenti!