· 

BV Voorne M20 wint oefenwedstrijd in Barendrecht met 56-75!

Na een kort seizoen konden we eindelijk weer een wedstrijd spelen. Al weken trainen we en nu konden we alle energie kwijt. Het enthousiasme was overal aanwezig.

 

In de eerste periode ging het gelijk op. Al was in het begin van de wedstrijd al duidelijk dat wij fysiek sterker waren dan Binnenland. Er waren veel fastbreaks, maar Binnenland bleef ook scoren door wat gaten in de verdediging, met name in de rebound onder de basket.

 

Na rust gingen we explosief over op een fullcourt press verdediging en daar had Binnenland moeite mee en kwam daardoor niet goed uit de startblokken. Wat resulteerde in een voorsprong en die hebben we niet meer uit handen gegeven.

 

We willen CBV Binnenland uit Barendrecht enorm bedanken voor deze mogelijkheid, evenals de 2 bondscheidsrechters die dit ook mogelijk hebben gemaakt.