· 

Kersverse trainers aan de slag met de selectie van korfbalvereniging Olympia Spijkenisse

Na het afscheid van Just Riet afgelopen seizoen zijn tweelingbroers Aldo en Lorenz Cafferata als kersverse trainers afgelopen zaterdag fris begonnen aan de voorbereiding op het korfbalseizoen 2021-2022.

 

Met individuele oefeningen, veel afwerking, wat teambuildingsactiviteiten en een partijvorm is de spits goed afgebeten. Zaterdag 11 september start de competitie en moet de selectie van korfbalvereniging Olympia Spijkenisse klaargestoomd zijn.

 

Na wat stoppers vorig seizoen, is de selectie weer mooi op peil. De volgende aanwinsten hebben de selectie gecompleteerd: Jason Blakmoor, Peter de Dijker, Mitchel Bodde en Shelly van Bree zijn de nieuwe aanwinsten. Max de Bruin traint momenteel mee. Hopelijk zet hij ook de stap om bij korfbalvereniging Olympia Spijkenisse te komen korfballen.

 

Op onderstaande foto's een teambuildingsoefening.

Het grote Sport op Voorne Putten-interview met beide trainers nog eens teruglezen? Open dan deze link.