· 

Nederlands Kampioenschap Triathlon Sprintafstand.

Zondag 22 augustus wordt in Leiderdorp de Nederlandse Kampioenschappen Triathlon over de Sprintafstand georganiseerd. Natuurlijk met deelname van onze regionale triathlon damestoppers Loena Bank, Kim Van T Verlaat die deel uitmaken van de Tvs'90 Eredivisie Dames en de mannen Ruben van Dijk, Martin Nieuwstraten en Jeroen van der Zee die deel uitmaken van de TVS90 Eredivisie Heren.

Ook Joey van T Verlaat staat natuurlijk aan de start. Hij treedt aan namens een Utrechts team.

 

NK SPRINT IS TE VOLGEN VIA DE LIVE STREAM. In samenwerking met Honsbeek media en ZVL1886 zal het NK Sprint voor vrouwen en mannen en het NK Jeugd Triathlon te volgen zijn via en Live stream op YouTube. Het kanaal zal live gaan om 11:45 uur. De eerste start is om 12:45 en zal live verslagen worden door Win van den Broek. De live stream is de bereiken via deze link

 

 

Tijdschema NK/ Eredivisie:
NK-dames/ Eredivisie

Start wedstrijd : 12.45 uur

NK-heren/ Eredivisie
Start wedstrijd: 14.45 uur

 

Voor alle informatie over deze triathlon, lees de website hier.

 

Eerder stelden de Eredivisie Dames zich uitgebreid aan ons voor. Lees hier de blog van een paar weken geleden. Datzelfde deden iets later de TVS90 Eredivisie Heren. Lees die blog hier.