· 

vv Hekelingen wint ADW toernooi in eigen huis.

Bij voetbalvereniging Hekelingen werd zaterdag 21 augustus het ADW toernooi georganiseerd waaraan behalve de vv Hekelingenselectie (2 mixed teams) ook de verenigingen SCO'63, vv Rockanje, NBSVV en Bolnes meededen. 

 

In Poule A traden naast het mixed selectieteam (het zogenaamde uitteam), NBSVV en vv Rockanje aan. In Poule B speelden het zgn mixed thuisteam van Hekelingen met SCO'63 en Bolnes.

 

In Poule A eindigde het vv Hekelingen uitteam als 1e, gevolgd door Rockanje en NBSVV.

In Poule B was SCO'63 het sterkste, gevolgd door het vv Hekelingen thuisteam en Bolnes.

 

Zoals deze week ook bij het Keijzerwaardtoernooi in Geervliet, waren ook vandaag de teams bij dit toernooi nog verre van compleet. Vakantie, werk en/of blessures zorgden ervoor dat de teams niet in de sterkst mogelijke opstelling aantraden. Maar dat mocht de pret niet drukken. 

 

De wedstrijd om de 5e en 6e plaats werd gewonnen door het team van vv Rockanje.

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd een prooi voor het vv Hekelingen thuisteam.

 

De finale was een leuke, maar ook spannende wedstrijd. Ook al waren de teams wat vermoeid, ze speelden voor wat ze waard waren. Vlak voor tijd wist vv Hekelingen uitteam de keeper van SCO'63 te verschalken waardoor de winst naar de thuisploeg ging.

 

Het bestuur en de toernooi-organisatie van vv Hekelingen was tevreden met het toernooi en maakt er een traditie van. Ook volgend jaar kunnen we een voorbereidingstoernooi tegemoet zien. Goed nieuws!