· 

Verlies voor OACN Boys.

OACN Boys oefende afgelopen vrijdag thuis tegen OS Lusitanos. Beide clubs komen uit in de eerste divisie. OACN Boys is bezig aan een goede voorbereidingsperiode.
Na de winst van de Bad Luck Cup afgelopen zaterdag stond nu 1e divisionist Os Lusitanos op het programma voor OACN Boys. Na een sterk begin van OACN kwam de ploeg op 1-0 voorsprong. Deze voorsprong kon echter niet worden uitgebreid en OS Lusitanos maakte goed gebruik van de fouten die aan OACN kant werden gemaakt en wist nog de 1e helft 5 keer te scoren.
Na de rust kwam er een sterker OACN aan de aftrap. Een aantal goede kansen werden helaas niet benut dus van een comeback was helaas geen spraken. OACN wist nog wel 1 maal te scoren in de 2e helft maar dit gold ook voor Lusitanos. De eindstand werd daarom bepaald op 2-6.
Ruud Vermeer maakte weer deze foto's.