· 

RKAV Volendam - OACN Boys

Voor OACN Boys stond vrijdag een wedstrijd tegen Volendam op het programma. Volendam dat al jaren meedraait in de Eredivisie was een mooie test voor de mannen van OACN.

Verslag: Dennis Vermeer.

 

Dat Volendam een eredivisie team is, was qua spelbeeld niet echt te zien. OACN kreeg in de 1e helft goede kansen en had het betere van het spel. Echter qua effectiviteit bewees Volendam wel degelijk een Eredivisie waardig team te zijn. Ieder foutje van OACN werd bestraft en verdedigend had Volendam het goed op orde. De 1e helft ging OACN dus ook de rust in met een 4-1 achterstand.

Na de rust stond het beter bij OACN en werden er 2 goede goals door OACN gemaakt. Dit hadden er echter meer kunnen zijn als er zorgvuldiger met de kansen zou zijn omgegaan. Volendam wist na rust nog 2 keer te scoren en zo eindigde de wedstrijd in 6-3.

Een goede leerzame wedstrijd voor OACN en genoeg positieve punten om op door te ontwikkelen.

Voor meer wedstrijdfoto's van Ruud Vermeer, open deze link.