· 

De vakanties voorbij. Ook de zaalsporten pakken de draad enthousiast op.

De vakanties voorbij. Ook de zaalsporten pakken de draad enthousiast op.

Op de websites en sociale media staan weer aankondigingen van trainingsschema's en worden de eerste, concrete acties op touw gezet om nieuwe leden aan te trekken.

 

De honger naar het verenigingsleven is groot. De sporters en kaderleden zijn er aan toe om de draad op te pakken. Alles zo goed en kwaad als het kan volgens de coronavoorschriften, al is dat laatste vaak lastig te handhaven. We zien verenigingskader wel moeite doen om de leden aan het protocol te houden. Daarbij is het voor de binnensport een stuk lastiger dan de buitensportverenigingen.

 

Het buitensportseizoen draait inmiddels op volle toeren in de meeste (zomer)sporten. En wat is het heerlijk om daar deel van uit te mogen maken. 

Sport op Voorne Putten heeft inmiddels twee radio uitzendingen gedaan met live sportreportages (voetbal en wielrennen). Ook hebben wij met tv reportages verslag kunnen doen van evenementen. En de eerlijkheid gebied te zeggen, dat ook wij er van genoten hebben om dit te mogen verslaan.

 

We wensen alle verenigingen, sporters en supporters een mooi wedstrijdseizoen toe, waarbij we hopelijk de volledige competitie uit kunnen spelen. Houd rekening met elkaar!!! Succes!!!