· 

Schaakoff bij Schaakvereniging Spijkenisse.

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond organiseert samen met meer dan zeventig schaakclubs en regionale bonden van een landelijk schaakcompetitie waaraan iedereen in Nederland gratis kan meedoen: De Schaak-Off.

Iedere schaakliefhebber kan meedoen; het is niet nodig om bij een vereniging aangesloten te zijn.

Het toernooi in Spijkenisse is een lokale voorronde.

 

Bij Schaakvereniging Spijkenisse wordt de Schaak-Off op vrijdag 24 september vanaf 20.00 uur gespeeld. De winnaars daarvan plaatsen zich voor regionale wedstrijden en daar wordt gestreden voor een ticket in de landelijke finale.

 

De wedstrijden bij SV-Spijkenisse vinden fysiek plaats in De Boekenberg. De indeling bij het toernooi vindt plaats op ervaring: zo speelt iedereen op zijn eigen niveau. Inschrijven kan via www.schaakoff.nl óf rechtstreeks bij SV Spijkenisse via ericdelange@sv-spijkenisse.nl, onder vermelding van naam, geboortedatum, speelsterkte (geschat) en lid/geen lid van een schaakvereniging.