· 

Selectie korfbalvereniging Olympia Spijkenisse klaar voor de competitiestart.

Na een pittige voorbereiding is de Olympiaselectie klaar om met de competitie te beginnen. Olympia 1 zal dit doen in de standaard 4de klasse E. En Olympia 2 zal dit doen in de reserve 4de klasse M.

 

Met pittige oefentegenstanders als Ado uit 's Gravendeel en Conventus uit Zwijndrecht (beide top derde klasse) en met Fortis uit Vlissingen en Sporting Delta uit Dordrecht, is de Olympiaselectie aardig op de proef gesteld. Tegenstanders die vooral lieten zien waar KV Olympia S als selectie naar toe wil.

Er is met een hoop plezier en inzet de afgelopen weken gewerkt. Hopelijk gaat dit ervoor zorgen dat Olympia wat gaat over houden op de opponenten in de competitie. A.s. zaterdag 11 september vindt de eerste competitiewedstrijd plaats. Olympia 1 mag beginnen in Amstelveen tegen het plaatselijke Oranje Nassua. De wedstrijd begint vangt aan om 15.30 uur. Olympia 2 begint tegen Vitesse 6 uit Barendrecht. Deze wedstrijd wordt aangevangen om 17.00 uur. 

 

Natuurlijk hopen de selectieteams zo hoog mogelijke ogen te gaan gooien in hun poule.

 

 

Foto’s mogelijk gemaakt door Giena Kooiman.

 

Indeling beide teams:

Klasse 4M:

Olympia 1

Capproen 1

Nikantes 1

Oranje Nassau 1

Thor (H) 1

Trekvogels 1

Vlug & Vaardig 1

ZKV (Zu) 1

Klasse R4E

Olympia 2

Albatros 5

KCR 7

Kinderdijk 3

Movado 4

Nikantes 2

Sporting Delta 4

Vitesse (Ba) 6