· 

VAT Mixteam 1 verslaat Move4u.

Na 11 maanden stilstand mocht Mix 1 als eerste team van VAT thuis het spits afbijten. Tegenstander was Move4u uit Vlaardingen.

 

Diana, Dirk, Emma, Floris, Gert-Jan, Lennart, Myrthe en Sylvia, gingen met goed moed aan de slag. Met Emma op de bank, begon een levendige set waarin de thuisploeg langzaam, maar zeker een voorsprong nam. Met als resultaat een 25-19 stand in set 1.

 

Set 2 kwam Emma erin voor Myrthe en de jongste van het team leefde zich met mooie punten uit op de buitenpositie. Lennart was op dreef als diagonaal, vandaar kwam er 25-17 op het bord.

 

Set 3 Diana even eruit en Myrthe erin, op buiten. Floris en Gert-Jan gingen ook nog scoren en Move4u was kansloos in deze set. Een overduidelijke 21-11.

Ondertussen had Dirk zich eindelijk gemeld en hij mocht erin op mid-voor. Gert-Jan en Sylvia ging ook rusten. Lennart nam het spel-verdelen over en Diana de diagonaalpositie. Dirk bleek overduidelijk niet in vorm en Move4 kreeg eindelijk grip op de Hellevoetsluis club. De ijverige Dirk trok bij 10-13 zijn conclusies en liet zich wisselen voor Gert-Jan. Toch leek er definitief zand in de motor te zitten. Move4u kwam in een ‘flow’ en liep uit naar 18-23. Een nederlaag in set drie dreigde. Gert-Jan scoorde het 19e punt en Myrthe kwam aan service. Punt na punt werd de achterstand verkleind. Bij 23-23 waren de kansen weer gekeerd en met een vinnige smash maakte Gert-Jan een einde aan de wedstrijd. Een mooi begin.

 

 

Volgende week mag mix 1 weer aan de bak tegen VOIO uit Ridderkerk. Maar dan zonder vaste waarde Sylvia. Een uitdaging voor het team.