· 

Turn talenten test bij KDO-Sport in Hellevoetsluis.

Is uw dochter sportief? Vindt ze gymmen leuk en staat ze vaak op de kop? Kom dan naar de turn talenten test van de meisjes selectie van KDO-Sport in Hellevoetsluis.

 

Woensdag 29 september organiseert KDO-Sport een turnles voor meisjes van 6 t/m 10 jaar in turnhal de Fazant. Wilt uw dochter wel meer dan een uurtje turnen in de week? Schrijf haar dan in via de website www.kdosport.nl. We bieden twee tijdsblokken aan. Blok 1 van 14:30 – 15:30 uur en blok 2 van 15:45 – 16:45 uur.

 

Tijdens de les worden turnvaardigheden door de selectietrainers op een speelse manier aangeboden. Vervolgens kunnen deelnemers uitgenodigd worden voor een proefperiode bij de selectiegroep. Wel of geen lid van een gymvereniging, wel of geen gymervaring, iedereen is welkom!