· 

Kleine nederlaag voor ZKV 1.

Zaterdag 18 september. Een nieuwe ronde en nieuwe kansen voor ZKV 1. Dit keer ook een nieuwe tegenstander met een vrij bekende naam: Thor (Harmelen).

Na een goed uur rijden, wat wij redelijk gewend zijn door Terneuzen, kon de wedstrijd beginnen. Het weer was goed. Helaas konden Romy en Ricardo er niet bij zijn. Gelukkig kwamen Michelle en Ché ons versterken. De wedstrijd is vastgelegd middels een live stream door de thuisspelers, wellicht wel leuk om aanvullend te bekijken.

 

Na het startsignaal begon de wedstrijd. Al snel liep de teller op: 0-1 (Ramona) gevolgd door 1-1 en 2-1 voor Thor. Stefan maakte een afstandsschot (2-2). Thor kwam terug (3-2) waarna Daan 3-3 maakte. Dit ging even door. Thor (4-3) en vervolgens Debbie met een afstandsschot 4-4. Een mooi om-en-om spel. Dit was een waardige tegenstander! Na 5-5, met als vijfde doelpunt een strafworp van Ramona, was het rust.

 

Na de rust maakte Jan 5-6, waarna Thor weer volgde met 6-6. Ramona wilde een echte voorsprong en maakte twee mooie punten (6-8). Dit ging goed. Thor voelde druk, waardoor er spelers werden gewisseld. Thor maakte 7-8 en 8-8. Ook ZKV 1 maakte gebruik van de wissels en Michelle ging erin voor Anne waarbij Ché wisselde voor Rik. De spanning steeg, beide teams waren erg fanatiek. Helaas liep de pot uit tot 10-8 voor Thor.

 

Wij kijken erg uit naar de thuiswedstrijd tegen Thor. Dat belooft een leuke pot te worden! Op naar de winst!

 

Zie hieronder de 2 links naar de livestream

https://www.instagram.com/tv/CT9zZmdI8S9/...

https://www.instagram.com/tv/CT935ORqRBk/...