· 

Volleybalteam Mix VAT 1 verslaat Voio'72 uit Ridderkerk.

Zonder spelverdeelster Sylvia moest Mix1 aantreden tegen Voio'72 uit Ridderkerk.

In de eerste set kwam na 2 mislukte servicepasses de eerste score op het bord en mocht Emma serveren. Deze machine kwam pas bij 14 punten tot stilstand. Als de bal al terugkwam, dan wisten de aanvallers Robert, Myrte en dia Leontine, aangespeeld door stand in spelverdeler Lennart, wel raad met de mogelijkheden. Ook Floris en Emma scoorden aan het net en de eerste set was een feit: 25-12. Dirk had die eerste set weinig te doen als libero.

 

 

Set 2 begon met een debutant van 12 jaar: Levina Nijssen. Zij mocht op buiten de plaats van Myrthe overnemen. En zij draaide mede door de coaching van vader Robert moeiteloos mee. Ook Gert-Jan die Floris verving speelde alsof er geen coronastop was geweest: 25-18.

Set 3 kan in een woord samengevat worden: BAGGER. Robert en Levina eruit, een tegenstander die in een flow kwam, passes die niet aan kwamen en een aanval die stokte. Kortom: een slechte set en een verdiend pak slaag met 15-25.

Het team wist wat er mis was gegaan en begon gemotiveerd aan set 4. Lennart, Robert, Floris, libero Dirk, Myrthe, Emma en dia Levina wisten wat hen te doen stond: winnen! Maar Voio’72 gaf goed tegenstand. De drive was groot bij de thuisploeg die dan ook met 25-16 een 3 1 overwinning binnen sleepte. Kortom: Sylvia kan redelijk tevreden zijn.