· 

Puntgaaf debuut VAT Mix 2.

De eerste wedstrijd van VAT mix 2 was uit tegen Nissewaard. Mix 2 telde vandaag één debutant, namelijk Punt onze nieuwe buitenspeler.

 

Onder leiding van coach Lennart ging de wedstrijd van start met Sylvia en Leontine als respectievelijk spelverdeelster en diagonaal, Sander en Floris op midden en Ma-ike en Punt op buiten. De set begon slecht, resulterend in een 8-2 achterstand. Maar mede dankzij de routine van Floris kroop de Textieldrukformatie steeds dichterbij tot een bloedstollende gelijke stand op.22 23 24 en 25 punten. Maar toen trok Nissewaard de set naar zich toe 27-25.

Set 2 ging Floris eruit voor Dirk en Punt voor Stefan. Een gelijkmatige set volgde met goed en rommelig spel. Maar nu waren de Hellevoetters de gelukkigste ploeg die met 22-25 de set naar zich toe trok.

Zoals afgesproken wisselden Floris en Dirk weer en Sander ging ook een set rusten. Ma-ike nam Sander zijn positie op mid over en Punt en Stefan bezetten samen de buitenpositie. Er volgde weer een set met uitersten en coach Lennart enkele Time-outs nodig had om de boel op de rails te houden. Maar met resultaat: weer een 22-25 setwinst.

Het gelijke spel was binnen, maar het team was gretig en met Sander en Ma-ike op mid en Dirk en Punt op buiten begon de laatste set onder leiding van Sylvia voortvarend en werd mede door het verdedigende werk en een score van Leontine een voorsprong opgebouwd van 6 tegen 10. Dit gaf vertrouwen en de set werd rustig uitgespeeld: 16-25.

 

Kortom een leuke avond met een 3 1 winst. En de dank van het team gaat uit naar de steun van vaste supporters Pebbles, Gwen en Andre. 

De eerstkomende VAT- wedstrijd is komende vrijdag. De VAT heren uit tegen de mannen van VSS.