· 

BV Voorne M22 wint zeer overtuigend van Helmink Heroes Zwijndrecht met 76-45!

Afgelopen zaterdag 25 september 2021 was eindelijk de eerste officiële wedstrijd sinds oktober 2020! Het team is sinds de versoepelingen weer fanatiek gaan trainen en ook gedurende zomervakantie gingen de trainingen gewoon door.

 

Vanaf het begin begon Voorne sterk met vele fastbreaks, en een man-to-man defense. Er zat ontzettend veel energie in het team en dat kwam in de wedstrijd er goed uit. Het samenwerken was aanzienlijk verbeterd ten opzichte van het vorige seizoen en ook daar blijft de focus op liggen de komende tijd. Voorne ging de rust in met een ruime voorsprong van 44-25!

 

Na de rust heeft Voorne nog wel eens de neiging om in te zakken, gelukkig was dit niet het geval en konden ze de sterke verdediging vasthouden. Zwijndrecht probeerde nog in de vierde periode terug te komen met een zone verdediging, maar ook daar hebben we geen moeite mee.

 

Voorne won de wedstrijd met volle overtuiging met 76-45!

 

Top scorers:

Joel Breukhoven 16, Calvin Phernambucq 14 en Niels v/d Merwe 12 punten.

 

BV Voorne M22 bestaat dit seizoen uit:

Jamai v. Munster, Joel Breukhoven, Reuben Teichmann, Calvin Phernambucq, Lanzo Klee, Ivo Stip, Maurice de Best, Bart Hordijk, Maarten v.d. Merwe, Melvin Etomovic, Niels v.d. Merwe, Hugo Elzinga.

Coaches: Mirjam Bakkes en Olaf Schreiber.