· 

Schaken en dammen in cultuurhuis Hellevoetsluis (bibliotheek) en schaken in De Boekenberg in Spijkenisse.

In het Cultuurhuis c.q. de bibliotheek van Hellevoetsluis kan er elke dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur deelgenomen worden aan het schaken en dammen dat daar georganiseerd wordt.   

Deelname staat open voor de inwoners van Hellevoetsluis; voor jong en oud. Onder begeleiding van ervaren dammers en schakers, kan er deelgenomen worden aan deze mooie denksporten. Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met de heer J(an) Sonius, zelf enthousiast dammer: telefoon: 0181 31 32 62.

Woon je in Spijkenisse, dan kan je ook op dinsdagmiddagen schaken in Bibliotheek De Boekenberg. Onder begeleiding van ervaren schakers kunnen huisschakers aan de slag om beter te worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik de Lange, voorzitter van Schaakvereniging Spijkenisse (www.sv-spijkenisse.nl).