· 

OACN Boys verslaat IFC Zwolle in de beker.5

 

Vrijdag 1 oktober stond voor OACN Boys de bekerwedstrijd tegen IFC Zwolle op het programma.

 

verslag: Dennis Vermeer

 

In de eerste helft wist IFC door een spectaculaire omhaal op voorsprong te komen. OACN Boys trok zich echter weinig aan van deze vroege tegentreffer, want een paar minuten later lag de bal bij IFC Zwolle in de goal 1-1. Na de 1-1 waren de grootste kansen voor OACN maar deze bleven onbenut. IFC dat ook nog een grote kans kreeg uit een 10 meter trap vond de doelman van OACN op hun pad. En zo gingen de teams met een 1-1 de rust in.

 

OACN kwam slap de rust uit en kreeg al snel een tegentreffer te verwerken. Maar enkele minuten later was het al weer 2-2. OACN ging wat verder naar voren spelen en kreeg goede kansen op 2-3. Echter was het niet OACN maar IFC dat wist te scoren. 3-2. Na de 3-2 schakelde OACN een tandje bij, lange periodes van balbezit en goed druk zetten op de tegenstander leverden resultaat op. Uiteindelijk wist OACN in de laatste 5 minuten van de wedstrijd nog 3 maal te scoren en zo kon OACN de lange terugreis maken met een 3-5 overwinning op zak.

 

OACN heeft zich nu geplaatst voor de laatste 16 in de landelijke KNVB beker zaal.

Ruud Vermeer maakte de foto's. Open deze link voor de foto's.