· 

Monsterzege voor BV Voorne M22!

Afgelopen zaterdag 2 oktober 2021 kregen de mannen van Basketbalvereniging Voorne M22 Zoebas uit Zoetermeer op bezoek. De ploeg uit Zoetermeer kwam imponerend op de jongens over bij binnenkomst, maar na enkele minuten te spelen was daar weinig meer van over.

 

Voorne kwam goed uit de startblokken en kwam met vele fastbreaks tot een score van 34-12 na de 1e periode. In de 2e periode breiden we de voorsprong verder uit. Zoebas stond in zone defense maar liet vele gaten open, waardoor Voorne makkelijk tot score kon komen. Voorne ging de rust in met een 59-29 voorsprong.

 

Na de rust ging Voorne op dezelfde voet verder. Toch kwam Zoebas door de defense heen van Voorne. De helpside liet men af en toe wat los. Maar daar gaat we de komende tijd nog verder op trainen. Begin van de 4e periode kwam Voorne met een verrassing voor Zoebas. Voorne ging fullcourt press spelen en dat leidde tot veel balverlies bij Zoebas.

Voorne wint zeer overtuigend met 113-71!

 

Topscoorders: Calvin Phernambucq 40, Joel Breukhoven 23, Niels v/d Merwe 15 en Ivo Stip 13 punten.