· 

LTC Spijkenisse aan kop in Eredivisie Tennis.

Na de derde speeldag in de KIA Eredivisie Heren liggen Life & Finance Spijkenisse en Sportverlichting.com Suthwalda op koers voor de titelstrijd. Regerend kampioen Lewabo Huisman Groep moest op bezoek bij Leimonias FDJ Advocaten een nederlaag slikken.

 

Muller Bouw de Pettelaer – Life & Finance Spijkenisse 0-6

Op bezoek in ’s-Hertogenbosch pakte Life & Finance Spijkenisse de maximale score. Thorsten Sollie had wel drie sets nodig om zich te ontdoen van Jesse Timmermans. Jannick Lupescu was met 7-5 in de derde set nipt te sterk voor Guus Oerlemans. De overige singles leverden een straight sets zege op voor de bezoekers uit Spijkenisse. Glenn Smits versloeg Rik Muller en Matthew Pierot was oppermachtig tegen Joost de Wildt.

Ook in de dubbels kon Muller Bouw de Pettelaer niet op het scorebord komen. Smits/Vergeer en Weeda/Sollie zorgden ervoor dat de bezoekers met de volle buit uit Brabant vertrokken en daarmee de koppositie op de ranglijst heroverden.

 

Overige uitslagen:

Heerhugowaard – Sportverlichting.com Suthwalda 2-4

 

Leimonias FDJ Advocaten – Lewabo Huisman Groep 4-2

 

 

Stand na speeldag 3:

1. Life & Finance Spijkenisse : 3 gespeeld 14 punten

2. Sportverlichting.com Suthwalda : 3 gespeeld 13 punten

3. Lewabo Huisman Groep : 3 gespeeld 8 punten

4. Leimonias FDJ Advocaten : 2 gespeeld 7 punten

5. Nieuwerkerk : 2 gespeeld 5 punten

6. Muller Bouw de Pettelaer : 3 gespeeld 4 punten

7. Heerhugowaard : 2 gespeeld 3 punt

 

Programma speelronde 4:

Lewabo Huisman Groep – Heerhugowaard

Sportverlichting.com Suthwalda – Leimonias FDJ Advocaten

Life & Finance Spijkenisse - Nieuwerkerk