· 

BV Voorne M22 wint van Cady'73.

Afgelopen zaterdag 9 oktober 2021 speelde het M22 team van BV Voorne een uitwedstrijd in Capelle a/d IJssel. Het team speelt in de 2e klasse van de regio in een combinatie poule met zowel M20 als M22 teams.

 

Cady’73 M20 had duidelijk vanaf het begin van de wedstrijd moeite met onze snelle aanvallen. De coach van Cady’73 nam na 3 min gespeeld te hebben al een time-out om zijn tactiek aan te passen. Na de time-out begon Cady’73 met een fullcourt press defense, maar dat stopte niet de vele snelle aanvallen van Voorne. Na de eerste periode stond Voorne met 9-21 voor.

 

De 2e periode ging Voorne steeds meer press op de bal geven van Cady’73 welke daardoor veel balverlies leed en de teams gingen de rust in met de stand van 22-50 in het voordeel van Voorne.

 

Na de rust liepen de aanvallen van Voorne steeds beter, veel sterke aanvallen als een team en daar had Cady’73 geen antwoord op. Bij hen kwam de frustratie omdat ze niet opgewassen waren door het snelle samenspel van Voorne.

 

Voorne wint overtuigend van Cady’73 met 94-45 en neemt plaats als koploper in de poule! De eerste volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 30 oktober om 12:45 in het Dukdalf. De tegenstanders zijn dan CobraNova uit Voorburg.

 

Topscoorders:

Ivo Stip(23), Joel Breukhoven(17), Calvin Phernambucq(15), Niels v/d Merwe(14).