· 

OACN Boys morst dure punten tegen ZVV FC Kawin.

Na de nederlaag tegen ZVV Ede nam OACN het in eigen huis op tegen Kawin. 

 

Verslag: Dennis Vermeer

 

Op papier een te kloppen tegenstander, echter heerst er een blessure golf over de selectie van OACN Boys en moest OACN aantreden met een gehavend elftal.

Het begin was hoopgevend want OACN Boys kwam al vrij vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong. Na de 2-0 ging echter alles fout aan de kant van OACN en door 4 goed uitgevoerde counters van Kawin was de voorsprong verdwenen en zo stond het 2-4. Vlak voor rust wist OACN vanuit een corner nog 1x te scoren en zo gingen de teams met 3-4 de rust in.

 

Na rust een sterker OACN met veel druk naar voren Kawin kwam er niet meer uit. Dit resulteerde in een voorsprong voor OACN 5-4. Op het moment dat het erop leek dat OACN de 3 punten in eigen huis zouden houden werd 1 minuut voor tijd de gelijkmaker binnengetikt door Kawin. En zo was er dus wederom puntverlies voor OACN Boys. OACN morst dure punten tegen ZVV FC Kawin.

 

Open deze link voor de foto's van Ruud Vermeer.