· 

OACN Boys pakt de draad weer op

©Ruud Vermeer Fotografie
©Ruud Vermeer Fotografie

LZV/Kuypers Hair&Wellness - OACN Boys Na het zure gelijkspel tegen Kawin was OACN deze vrijdag gebrand op een overwinning.

 

OACN startte erg sterk creëerde een hoop kansen en beloonde zichzelf al snel door 4x te scoren en zo stond er al vrij snel 0-4 op het scorebord. OACN had genoeg kansen om de voorsprong te vergroten echter lieten zij dit na. LZV kwam echter terug in de wedstrijd. Door miscommunicatie achterin en een fout van de OACN doelman gingen de teams met 2-4 de rust in.

Na rust weer een sterk OACN kansen waren er wederom genoeg maar vanuit een corner was het LZV dat op een 3-4 kwam en de spanning weer terug bracht in de wedstrijd. Via een penalty voor OACN werd de marge weer vergroot tot 3-5. Het leek er op dit moment op dat OACN verder afstand ging nemen maar na een overtreding op helft van LZV waar geen overtreding door de scheidsrechter werd gezien wist LZV zich terug te knokken in de wedstrijd 4-5. Na de 4-5 kreeg LZV nog wat kansjes uit dode spelmomenten. Maar dit bracht OACN niet aan het wankelen. OACN wist de score nog uit te breiden naar 4-7. Al met al een goede prestatie en als kansen beter worden uitgespeeld was er zeker een grotere uitslag mogelijk.

 

Verslag: Dennis Vermeer 

 

 

Alle foto's van deze wedstrijd vind je via deze link.