· 

Verslag Rockanje JO13-1- Vlotbrug JO13-1

6 november de zaterdag dat er helaas ook weer meer corona beperkingen noodzakelijk waren , ook de zaterdag dat het weer een week was met veel geregel scheidsrechter te vinden, dus was het de zaterdag dat het voor Mitchel en Stijn al weer vroeg begon , en dus ook niet minder 2 spelers uit de JO13-1 die de andere teams hielpen door wedstrijd te fluiten voor hun eigen wedstrijd om 12 uur. Grote klasse mannen waren er maar teams die op een zaterdag de jeugd zouden helpen, zodat het makkelijker zou worden, een makkelijker manier om vrijwilligers uren terug krijgen  is er niet  , voordat verslag start ook speciaal dank aan Justin Langendoen, Dion van Luick en Marco Barendrecht, ook jullie zijn wekelijks bereidt te helpen

 

Dan onze wedstrijd  waarbij wij ook het probleem hadden voor scheidsrechter, maar dan ook kunnen zeggen dat we Chris Melsen super bedanken voor het fluiten, Chris geen onbekende in Rockanje, kwam speciaal met openbaar vervoer uit Hekelingen , en  we kunnen alleen maar zeggen Chris je bent een kanjer  en wat een fijne en geweldige  fijne wedstrijd heb je gefloten.  De wedstrijd op veld 3 , waar het nog wachten was of er gevoetbalt mocht worden maar consul Jan de Vries om 0920 het verlossende bericht was dat er gevoetbald mocht worden.  Op voorhand  moest er wat geregeld worden daar we toch wel wat twijfel gevallen waren met Dinant, Milan en Dyran , dus  konden we gelukkig de inbreng brengen krijgen van Bart Vinke  en Milan Steen , en zodoende konden we toch nog wat wissel mogelijkheden gebruiken , mannen grote klasse dat jullie ons wilde helpen.

 

De wedstrijd werd dus afgefloten door  de Feyenoorder in hart en nieren en direct was het Rockanje  wat de aanval zocht  , geen moment kwamen we in problemen, met een Egbert en Dyran  centraal maar ook op de middenveld  de aansluitingen.

 

1e minuut Joey schot naast

2e minuut uitval Vlotbrug, perfecte redding Jordy , corner .

6e minuut geweldige pass Milan Steen , helaas buitenspel Mitchel ( Naam komt nog  Terug )

8e minuut schot Joey  naast via keeper dus corner.

Hierna 2 wissels, en even hergroepering , 15 minuut serieuze kans Milan Steen maar actie teveel, maar Milan Je wordt nog  genoemd  straks.

Rockanje bleef de bovenliggende partij maar zolang het dus 0-0 is is het gelijk opgaande strijd.

22e minuut de pas van Joey  , en Joey wij weten het maar laat je veel meer zien ,  pass op Milan Steen, en de 1-0 was een feit.

Hierop diverse kansen 3x Noud  1x Milan  1x Joey om score uit te breiden , waarop we moeten zeggen dat we vandaag  zowel Noud als Sem beide een openbaring vonden, en beide zo  heerlijk actief dat dit wel de extra  kracht was.

 

De ruststand was uiteindelijk 1-0 , waarbij ik met krukken achterbleef in de dugout , maar bij aanvang  wel van heerlijk bakkie koffie werd voorzien door Sue ( nu zonder paraplu)

 

2e helft  met 1-0 dus blijft het spannend, 33 minuut en ja eindelijk zeg ik dan  en dan misschien een beetje in het vader - zoon idee , maar zo  vreselijk gegund want het droog blijven staan vreet aan een voetballer die zo veel ervoor over hebt en extra  wilt en doet voor de club

, een perfecte steekbal op rechts buiten een passerende beweging en met een werkelijk  schitterende buitenkant voet in het verste linker kruis over de keeper jassend de 2-0 van Mitchel  , en nee om critici te snoeren, ja het onze zoon maar gewoon onderdeel van het team gewoon een meer dan meer dan schitterende goal , maar deze goals komen ook uit teambelang en knokken , kansen als deze komen voort uit team belang en inzet.

Hierna nog diverse mogelijkheden tot uitbreiding  van de score met  3x Joey  , 3x Dyliën  en 1x Lev maar uiteindelijk bleef  het 2-0 en was het de 2 punten voor het team wat collectief gestreden heeft, en daarom alle chapeau krijgt voor deze 3 punten.

 

Nogmaals dank aan Chris Melsen voor het perfecte fluiten , en ja als je een Naaktgeboren langs de lijn stil krijgt dan 300% meer dan perfect ( nee zonder dollen  waanzinnig bedankt)  zonder scheidsrechter kan voetbal niet.

Uiteraard  is het het team belang  na de wedstrijd bij de JO13-1 en komen we samen voor de intussen beruchte bittergarnituur, want zo helpen we ook de club, en de nodige  overige versnapering.

 

Mannen wij zijn  tevreden en om nog  even op Sem terug te komen , ja de conditie moet nog meer omhoog , en Noud  inderdaad  nog meer  trainen op buitenspel, gaat meer kansen en doelpunten opleveren.

 

Volgende week uit naar Hellevoetsluis, maar even voor de goede orde ook deze wedstrijd begint weer met 0-0 en dus eerdere uitslagen zeggen niks.

 

Tot slot morgen Zondag is Joey officieel jarig , dus laten we met zijn allen de telefoons onder "VOLT" montage laten staan en Eneco of Essent een explosie  aan stroom te laten krijgen en Joey  een mooie  verjaardag wensen.

 

Allemaal een heel fijn weekend