· 

Jobs Sport en Spel dag 18 december

Kinderen en ouders gaan de uitdaging aan tijdens ‘Jobs Sport & Speldag’ in Dukdalf Brielle.

 

Brielle – 6 december 2021 – Studenten van de Hogeschool Rotterdam organiseren, in samenwerking met Stichting Jarige Job, Jobs Sport & Speldag. Samen met Stichting Jarige Job willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten te doen voor kinderen tussen van 6 t/m 12 jaar, zij kunnen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) deelnemen aan deze dag. Zo zijn er verschillende gezamelijke spelletjes en worden er basketbalworkshops gegeven door onze hoofdsponsor BV Voorne. Het doel van deze dag is uiteindelijk om geld op te halen voor Stichting Jarige Job. Zo willen we een dag creëren die ertoe doet. Zaterdag 18 december van 11:00 tot 15:00 zal het plaatsvinden in sporthal Dukdalf in Brielle.

Waarom organiseren wij Jobs Sport & Speldag?

Vanuit de opleiding Crossemediale Communicatie gaan de studenten een evenement organiseren. Ze kregen de opdracht om een evenement te organiseren en om op deze manier geld op te halen voor Stichting Jarige Job. De vier studenten (Isa, Rosa, Rose en Roy) willen zo een dag creëren die ertoe doet. Waar kinderen van 6 t/m 12 jaar, samen met hun ouder(s)/verzorger(s) tegen elkaar of gezamenlijk verschillende activiteiten kunnen gaan doen. Tickets zijn nog beschikbaar.

Stichting Jarige Job

Met Jobs Sport & Speldag willen de studenten Stichting Jarige Job onder de aandacht brengen en hun ondersteunen in hun doel. Ieder kind verdient namelijk een verjaardag. Dit lijkt ook vrij gewoon in Nederland. Toch is dit niet helemaal waar. “Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school”, vertelt Stichting Jarige Job.