· 

GHVV'13 1 - Stellendam 1  3 - 1 

 

Het was wel weer lekker om weer langs de lijn te staan om voetballen te kijken. Van de KNVB kwam het bericht de de gehele competitie uit gevoetbald zou gaan worden dus oefenen maar . 

 

Stellendam was bereid gevonden om te komen oefenen tegen het vlaggenschip van GHVV'13.

10 graden maar voor het gevoel was het toch tegen het vriespunt .

 

Het was al snel duidelijk de thuisclub de bovenliggende partij zou zijn en al snel bracht Danny Poldervaart de thuisploeg op een 1 - 0 voorsprong. 

Het ging allemaal zo makkelijk dat door het gemakzucht Stellendam kansen kreeg om ook te scoren maar Davey Bouman stond telkens in de weg voor de Stellendammers.

Aan de andere kant wist GHVV'13 wel het net te vinden door Ferry van der Spuij en Brian van Dam. 

Bij rust stond het dus comfortabel 3 - 0 voor GHVV'13 .

Na de rust een iets ander Stellendam . Liet zich ver terug zakken en loerde op de counter. Het spel speelde zich dus vooral af op de helft van Stellendam maar door het gemakzucht van GHVV'13 kon Stellendam in de counter steeds dichterbij het doel komen. 

Ze kregen kansen maar voor Stellendam helaas maar 1 x raak. 

Het werd dus nooit echt spannend maar de uitslag doet er niet zo heel veel toe het ging uiteindelijk om het wedstrijdritme.

 

Volgende week speelt GHVV'13  1 weer een vriendschappelijke wedstrijd en wel tegen IJsselmonde 1 om 14.30 uur  en die week erna gaat de reis naar Oude Tonge om tegen DBGC te voetballen . Daarna zal , als het allemaal goed gaat , de competitie weer beginnen.