· 

Benefietwedstrijd voor Mind Young bij GHVV'13.

Op het mooie sportpark Guldeland van GHVV'13 wordt woensdagavond 23 februari een benefietwedstrijd georganiseerd voor Mind Young, het platform over je MIND voor en door jongeren.

 

Voorzitter Ad van der Brom legt op de verenigingswebsite uit waarom die wedstrijd in Geervliet georganiseerd wordt. Lees de info hier.

SoVp-redacteur Marcello Stewart maakt een sfeerimpressie van de wedstrijd.

 

MIND Young biedt info, herkenbare verhalen, nieuws, tips en events over alles wat met je MIND te maken heeft. Ook organiseren we projecten en campagnes, zelf of samen met partners. We doen dit online, in de klas, of op speciale locaties. MIND Young is onderdeel van MIND.

Op onze website en via onze socials Instagram en Facebook vind je informatie over psychische klachten en problemen, kun je ervaringen en hersenspinsels van anderen lezen, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je MIND en vind je tips en herkenning bij vaak en minder vaak voorkomende psychische klachten.

 

UPDATE: 24-02-2022.

DE REPORTAGE DIE MARCELLO STEWART VAN DE WEDSTRIJD MAAKTE ZIET U HIER.