· 

Road2Rotterdam trainingsloop AV Spark.

Op zondag 20 maart 2022 organiseert SPARK in samenwerking met Rotterdam Marathon de laatste trainingsloop in de regio voor de Rotterdam Marathon op 10 april a.s.

 

Deelnemers kunnen zich aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers (pacers). Uitgangspunt hierbij zijn de vijf kilometertijden, die beginnen bij 20 minuten (4:00 min. per km) en vervolgens oplopen tot 32.30 minuten (6:30 min. per km). Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathon streeftijd het dichtst benadert. De pacers fungeren tevens als vraagbaak en aanspreekpunt voor de lopers. Op elk 5 km punt is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee en een banaan, precies zoals bij de Rotterdam Marathon.

 

De start is bij atletiekver. SPARK aan de Plaatweg in Spijkenisse  om 10.00 uur; de afstand is 30, 32,5 of 35 km en het parcours gaat door het Bernissegebied; de kosten zijn € 5,00. Zie voor meer info www.avspark.nl.