· 

Peters Avonturen met Rockanje J013

Zaterdag  5 maart , de wedstrijd waar er 5 thuiswedstrijden hadden moeten zijn maar dit dus gereduceerd werd tot 2 wedstrijden  , door de toch weer opkomende FC Corona  strijd.

 

Als wedstrijd secretaris toch weer genoeg  te regelen te beginnen bij matriaalbeheer Sandra , om last minute een reserve tenue te regelen voor Rockanje JO17-2, want de eigen tenue tas bleek nog vuil te staan van vorige week , vergeten te wassen , het mooie is dat Sandra en Tamara het matriaalbeheer vanaf begin  dit seizoen hebben overgenomen voor de jeugd en alles op orde hebben staan , dus was het de reserve tas van Sun Garden die vandaag tevoorschijn kwam en zodoende de JO17-2  in schoon tenue het veld op kon.

 

Dan was daar nog wie gaat er fluiten want ook dat blijkt toch iedere week nog een lastig in te vullen opdracht , maar goed  leider/trainer , wedstrijdzakenjeugd , organisatie evenementen jeugd , ook ex KNVB scheidsrechter dus de fluit hanterend. 

En wat is er dan mooier om dat met je 11 jarige zoon Mitchel Naaktgeboren te kunnen doen als grensrechter, en ja en niet omdat het me zoon is , maar doe het maar bij 16/17 jarige het lef hebben als 11 jarige de vlag de lucht in te steken bij buitenspel, zonder te overdrijven Mitchel  je deed het perfect , met ook complimenten na afloop en dat is wel iets wat je als mega compliment mag zien.

De wedstrijd was  verder  sportief maar een beter Rozenburg, wetende dat de JO17-2  wel gehavend aan de start kwam , maar meer dan welkom werden aangevuld met JO14-1  spelers. De eindstand een overduidelijke 0-7.

 

Hierna het wedstrijdprogramma oppakkend met manis van alles bar en keuken hulp  , waar vandaag Yvonne de drijvende veer was , met de hulp  de vaste inzet kracht en dochter can een legendarische spits  van Rockanje .

Dan vergeten we ook even Anouk niet want steeds meer ben jij ook een drijvende veer binnen de jeugdafdeling . De middag  stond nog in het teken van de wedstrijd van het vierde, waar gelukkig Henk Bruinsma wilde fluiten en de uiteindelijke 5-0 in de 2e helft gestalte kreeg.

Aanstaande dinsdag speelt het 1e tegen OFB en zal wat goed te maken hebben na de 6-0 nederlaag vandaag tegen de dorps bewoners aan de stinkende seine.

.

Rest mij verder te zeggen , te hopen dat rust en vrede zal terugkeren in de wereld , en hopen dat er niet nog meer onschuldige burgers gaan sneuvelen , en betrokken personen uit Rusland gaan inzien dat wat er nu gebeurd echt niet kan en ondenkbaar is in de eeuw waar we in leven.

 

Tot slot wil ik ook maar dan als vader een waanzinnig  compliment geven aan mijn zoon Mitchel Naaktgeboren  voor zijn lef en moet  om als grensrechter er te gaan staan .