· 

Abbenbroek herstelt zich tegen Zwartewaal.

Dinsdag avond 15 maart Zwartewaal-Abbenbroek. Gevecht voor de middenmoot. Mooi weer, goede temperatuur, fijne sfeer. Tijd voor een pot voetbal.

 

Waar Abbenbroek wat goed te maken heeft na afgelopen zaterdag tegen DVV, begint Abbenbroek sterk aan het duel. Leuke combinaties op het middenveld leiden snel tot een genadeloos schot van Hamdi Akcay. Snoeihard in de hoek 0-1.

Zwartewaal word steeds feller en feller maar wel sportief.

 

Kort na de 0-1 komt de 0-2 van Ous, goed uitgespeeld door combinatie van het middenveld en de voorhoede. Het antwoord van Zwartewaal komt, verdediging slaapt 1-2. Kort voor de rust geeft Thomas Melching een leuke voorzet waarna deze in het doel beland door een speler van Zwartewaal.

 

Na de thee heeft Zwartewaal het voor het zeggen op het veld. Formatie is gewijzigd waar Abbenbroek lastig een antwoord op kan vinden. Van beide kanten worden een aantal losse flodders geschoten. Thomas Melching komt in de 16 en word aangetikt. Penalty! Randy de Macker hard, laag rechterhoek, de keeper zit er nog net aan maar niet voldoende 1-4.

Na de pingel heeft Abbenbroek het antwoord gevonden op het spel van Zwartewaal. Abbenbroek schiet een aantal losse flodders. Zwartewaal heeft geen antwoord op de combinaties en hier en daar de lange ballen van Abbenbroek. Na een leuke wedstrijd waarbij het spel van Abbenbroek beter was dan dat van Zwartewaal schiet Good Old J.P. Van Diggelen de bal met gevoel in de winkelhaak. Eindstand 1-5.

 

Foto's van Ruud Vermeer waren dit keer een hele uitdaging door het kunstlicht. Knap gedaan Ruud: Open de fotomap hier